Snickeri Stockholm

Snickeri med stora kunskaper och hög servicenivå

Är du i behov av en riktigt bra snickare för en renovering eller ett byggprojekt? Välkommen att kontakta oss – på vårt snickeri utför vi allehanda arbeten – alltid med kvalitet och kundens nöjdhet i fokus. Vi utför våra arbeten för privatkunder, företag och institutioner.


Ett urval av våra snickartjänster

  • Bygge av väggar.
  • Sätta upp kök.
  • Garderober.
  • Golvläggning.
  • Lägenhetsrenovering.
  • Snicker i samband med större byggen.

Är du intresserad av våra tjänster inom snickeri? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

 snickeri Stockholm

Stora och små projekt inom snickeri

Som sagt – vi tar oss an det mesta inom snickeri. Allt från små till stora projekt i såväl hem som större kontors- och företagsfastigheter. Vi är anslutna till Byggnads och är välutbildade och certifierade så att våra kunder ska känna sig trygga när du anlitar oss för ett projekt.

Som snickare gör vi betydligt mer än att såga och spika ihop brädor. Vi kan alltid se till att du får snickerier som håller och ser bra ut. Som snickare får vi ofta tänka kreativt för att hitta lösningar som passar kundens behov och önskemål.

Medverkar vid större byggprojekt

Våra stora kunskaper inom hantverket kommer därför stor nytta i vårt arbete. Mindre projekt ritar vi upp och bygger på egen hand, men vi arbetar även ofta som en del av ett större bygge tillsammans med andra yrkesgrupper som arkitekter, elektriker, VVS-ingenjörer och så vidare.

Oavsett vilket uppdrag inom snickeri vi tar på oss så arbetar vi alltid med största omsorg, riktigt bra material och gott hantverkskunnande.

Inredning som lyfter alla miljöer

Såväl privatpersoner som företagare kan dra nytta av våra tjänster inom snickeri. Är du butiksinnehavare kan du behöva specialbyggd inredning för att presentera dina varor så bra som möjligt. Montrar och hyllor kan behöva anpassas till dina lokaler, en unik butiksdisk eller förvaring som utnyttjar de där sista decimetrarna i hörnet kan göra stor skillnad för kunderna och sätta lite extra fart på affärerna.

I ditt hem kan vi montera platsbyggda garderober och hyllor för att optimera utrymmet. Vi kan även bygga altaner, terrasser eller inglasade uteplatser där hela familjen kan njuta.

Väl utförda arbeten ger oss nya kunder

Vi har lång vana av byggbranschen och våra anställda varit verksamma som snickare i många år. Vi fuskar aldrig, vare sig det gäller material eller utförande. Vi visar framfötterna och det gör vi genom att alltid lämna efter oss högkvalitativa jobb. Vi ser det som ringar på vattnet – ett gott rykte sprider sig.

Välkommen att kontakta idag och berätta om din idé så kommer vi ut och tittar på möjligheterna och ger dig sedan ett kostnadsförslag! Låt oss bli ditt personliga och kompetenta snickeri.

Snickare med kunskap och service i fokus